Referanser

Noen av våre gode referansekunder

Vi har brukt Fast Accounting i siden de ble etablert og er kjempefornøyde! Vi sparer tid og penger på regnskap, vi har ett supert samarbeid med de og arbeidsdeling mellom oss og regnskapsfører fungerer perfekt. Vi ser på Fast Accounting som vårt økonomikontor og bindeledd mellom oss og revisor. Fast Accounting er det beste regnskapsbyrået vi noensinne har hatt og kan anbefale de på det sterkeste!

Tom Beckman, daglig leder
Beckman Automation AS, Beckman Systemer AS, Solfjeld Elektroservice AS, Ichiban Holding AS
 
Beckman
Med Fast Accounting holdes regnskapet oppdatert med gode elektroniske løsninger. Deres rapporter gir oss full kontroll over selskapets stilling til avtalt tid.

Eivind Kjellman Opedal, daglig leder
Prosjektmester AS
 
Prosjektmester
Flere selskap i vår gruppe har benyttet 24sevenoffice gjennom en årrekke som ett omsluttende web-basert system. Opp igjennom årene har vi både hatt egne ansatte som har ført regnskap samt benyttet ulike eksterne selskap. Etter omlegging til Fast Accounting for ca 1,5 år siden, har vi som gruppe hentet ut store besparelser. Den tverrfaglige kompetansen Fast Accounting representerer samt inngående kunnskap om 24sevenoffice er svært verdifull for vår daglige drift. Fast Accounting er pådriver for å få de daglige oppgavene unna og følgelig får vi oppdaterte rapporter vi kan stole på, til rett tid. Det er viktig både for eiere, drivere og selskapenes samarbeidspartnere. Vi kan trygt gi vår anbefaling på at Fast Accounting leverer!

Jon Refsnes, Medeier og styremedlem
Safeclean AS
Safeclean AS
Etter at vi byttet til Fast sparer vi mye tid pr uke grunnet gode elektroniske løsninger. Fast har forenklet hverdagen vår med sine gode og smarte løsninger.

Lasse Strand, Daglig leder
NewConnection AS
 
NewConnection AS
Fast Accounting er en god ekstern samarbeidspartner for vår lønnsavdeling. Samarbeidet er godt og vår kontaktperson hos Fast Accounting er alltid rask til å respondere og er løsningsorientert. De har vært med oss fra starten i 2014 da vi var 3 ansatte, nå høst 2016 er vi 15 varehus og ca. 230 ansatte.

Thomas F. Erlandsen, daglig leder
Rusta AS
RUSTA
Det var for oss et naturlig valg å velge Fast Accounting som regnskapsfører, da de satser på innovative løsninger, i likhet med vårt firma.
Nå bruker vi mindre tid på økonomisk administrasjon, og kan dermed konsentrere oss om det vi skal gjøre.
Fast Accounting har rask responstid og er løsningsorienterte og fleksible ovenfor meg som kunde. Fast Accounting har gjort vår hverdag lettere.

Tam Nguyen, Daglig leder
Q-Light AS
Q-Light AS

Fast Accounting leverer webbaserte regnskapstjenester til avtalt pris som gir deg full kontroll over bedriftens økonomi når og hvor du vil ha det.

logo
Oslo
Arnstein Arnebergs vei 30
1366 LYSAKER
Kristiansand
Postboks 8007
4675 KRISTIANSAND
Stavanger
Professor Olav Hanssens vei 7A
4021 STAVANGER
Besøksadresse
Kristen Flagstadsvei 1, 4etg.
4621 KRISTIANSAND