Fast Accounting er et regnskapsbyrå hvor drivkraften er å forenkle din hverdag!
Vi skreddersyr våre leveranser for å gi deg markedets beste løsninger. 


Selskapet ble stiftet i 2013 av mennesker med god og lang erfaring fra regnskaps- og revisjonsbransjen. Målet vårt er hele tiden å søke digitalisering, effektivisering og standardisering til det beste for våre kunder.
Med moderne systemer, dyktige ansatte og spisset kompetanse skal kunder merke at vi er der for å hjelpe og tilrettelegge for en bedre hverdag med bedre oversikt, større tilgjengelighet og raskere rapportering og beslutningsgrunnlag.
 
I tillegg til det ordinære tjenestespekteret til en regnskapsbedrift, har vi kompetanse rettet mot internasjonale selskaper som etablerer seg i Norge. Gjennom en internasjonal stab med gode språkkunnskaper, tilbyr Fast Accounting skreddersydde tjenester til utenlandske bedrifter og konsern med virksomhet i Norge.
Vi legger stor vekt på å utvikle metoder basert på «best practices» slik at vi jobber så effektivt som mulig.
Fast Accounting har kontorer i Oslo, Kristiansand og Stavanger.

Ta gjerne kontakt med oss på Tlf 02431 eller post@fast-as.no eller chat med oss på denne siden dersom du er nysgjerrig på våre tjenester eller har andre spørsmål.

///
ds35642
ds66423
Vi har brukt Fast Accounting i siden de ble etablert og er kjempefornøyde! Vi sparer tid og penger på regnskap, vi har ett supert samarbeid med de og arbeidsdeling mellom oss og regnskapsfører fungerer perfekt. Vi ser på Fast Accounting som vårt økonomikontor og bindeledd mellom oss og revisor. Fast Accounting er det beste regnskapsbyrået vi noensinne har hatt og kan anbefale de på det sterkeste!

Tom Beckman, daglig leder
Beckman Automation AS, Beckman Systemer AS, Solfjeld Elektroservice AS, Ichiban Holding AS
 
Beckman
Med Fast Accounting holdes regnskapet oppdatert med gode elektroniske løsninger. Deres rapporter gir oss full kontroll over selskapets stilling til avtalt tid.

Eivind Kjellman Opedal, daglig leder
Prosjektmester AS
 
Prosjektmester
Flere selskap i vår gruppe har benyttet 24sevenoffice gjennom en årrekke som ett omsluttende web-basert system. Opp igjennom årene har vi både hatt egne ansatte som har ført regnskap samt benyttet ulike eksterne selskap. Etter omlegging til Fast Accounting for ca 1,5 år siden, har vi som gruppe hentet ut store besparelser. Den tverrfaglige kompetansen Fast Accounting representerer samt inngående kunnskap om 24sevenoffice er svært verdifull for vår daglige drift. Fast Accounting er pådriver for å få de daglige oppgavene unna og følgelig får vi oppdaterte rapporter vi kan stole på, til rett tid. Det er viktig både for eiere, drivere og selskapenes samarbeidspartnere. Vi kan trygt gi vår anbefaling på at Fast Accounting leverer!

Jon Refsnes, Medeier og styremedlem
Safeclean AS
Safeclean AS
Etter at vi byttet til Fast sparer vi mye tid pr uke grunnet gode elektroniske løsninger. Fast har forenklet hverdagen vår med sine gode og smarte løsninger.

Lasse Strand, Daglig leder
NewConnection AS
 
NewConnection AS
Fast Accounting er en god ekstern samarbeidspartner for vår lønnsavdeling. Samarbeidet er godt og vår kontaktperson hos Fast Accounting er alltid rask til å respondere og er løsningsorientert. De har vært med oss fra starten i 2014 da vi var 3 ansatte, nå høst 2016 er vi 15 varehus og ca. 230 ansatte.

Thomas F. Erlandsen, daglig leder
Rusta AS
RUSTA

Fast Accounting leverer webbaserte regnskapstjenester til avtalt pris som gir deg full kontroll over bedriftens økonomi når og hvor du vil ha det.

icons-01
Lønn og årsoppgjør
Lønn og årsoppgjør er noe av det viktigste for enhver bedrift. Det er veldig viktig at det foreligger gode rutiner på lønn og personaladministrasjon.  I tillegg er årsoppgjøret selskapets sluttprodukt som blant annet benyttes av kredittinstitusjoner, investorer, eiere med mer.
arrow-down
icons-05
Reiseutlegg
Det er tid for å spare tid. Én gjennomsnittlig reiseregning koster 1000 kroner – med all tid som er medgått. Foruten vår unike registreringsmetode er løsningen tilrettelagt på en slik måte at systemet håndterer minst 80% av jobben for deg.
arrow-down
icons-02
Rapportering
En komplett Business Intelligence-løsning med moduler for rapportering, budsjettering og analyse/dashboards.
arrow-down
icons-06
Kasseløsning
Pckasse er en butikkdata- og ordre/lager/faktura-løsning i et enkelt og oversiktlig brukergrensesnitt. Fra varen slås inn i kassen til regnskapstransen overføres ditt regnskaps-system/regnskapsfører - gir Pckasse deg full kontroll.
arrow-down
icons-03
Elektronisk kjørebok
Webbasert kjørebok

AutoGear elektronisk kjørebok består av en GPS som logger turene, og en nettbasert kjørebok.
arrow-down
icons-04
Rådgivning
Kontroll på forretningsprosesser, IT systemer, vareflyt og ikke minst tallene. Fast-teamet har alle forutsetninger for å gi bedriftslederne følelsen av å ha kontroll på økonomien.
arrow-down
logo
Oslo
Arnstein Arnebergs vei 30
1366 LYSAKER
Kristiansand
Postboks 8007
4675 KRISTIANSAND
Stavanger
Professor Olav Hanssens vei 7A
4021 STAVANGER
Besøksadresse
Kristen Flagstadsvei 1, 4etg.
4621 KRISTIANSAND